A hétvégén ingyen kipróbálható lesz a Watch Dogs Legion

A trial kiadás limitált lesz, az összes ügynököt besorozhatjuk, de nem lesz elérhető minden helyszín és a sztori is csak egy bizonyos pontig lesz játszható.

Az Ubisoft Toronto tavaly ősszel hozták el nekünk a Watch Dogs Legion című játékot, amelyben a futurisztikus London utcáin kell harcolnunk az elnyomás ellen. A program különlegessége, hogy rengeteg külsős hétköznapi embert sorozathunk be magunk mellé ügynöknek, ezzel még színesebbé téve a játékmenetet. Akik eddig még nem vásárolták meg a játékot, azoknak lehet jó hír, hogy ezen a hétvégén kapunk egy limitált trial kiadást, így külön költségek nélkül megnézhetjük mindegyik platformon, hogy mi vár ránk.

A ingyenes hétvége március 25-től 29-ig tart, ez idő alatt az összes karaktert megszerezhetjük, azonban a helyszínek a teljes játék felére korlátozódnak és a sztori módot is csak Skye Larsen küldetésig lehet elvinni. A PC-s kiadás (Epic Store, Ubisoft Connect) március 24-től 17:00-tól, a PlayStationös verziók 18:00-tól már előtölthetőek. (Xbox-okon erre nincs lehetőség)

Előzmények

  • Watch Dogs: Legion teszt

    A Ubisoft játéka 2014-ben annak konzolgenerációnak volt az egyik nyitójátéka, amitől most most búcsúzik. London zseniális helyszín, a játékmenet élvezetes, viszont a sztori túl sok szálon fut, és technikai hibák is akadnak.