A keresztapa visszatér - Godfather 2 trailer

Az első rész mérsékelt sikere, vagy inkább mondjuk ki, hogy bukása után méltán elvárható, hogy kiküszöböljék a csorbát. Bár önmagában a játék nem volt rossz mégse volt méltó nevére. A trailerből kiindulva tálán van remény, de azért bízok benne, hogy nem elsősorban  brutalitása miatt lesz kiemelkedő a játék. Megjelenés jövőre, február magasságában.

A trailer megnézése után pedig rögtönzött házi közvélemény kutatásunk következik.

Ki mit vár el egy Godfather játéktól? Ne fogjátok vissza magatokat, kíváncsi vagyok a véleményekre!


Előzmények

  • Godfather 2: az első trailer

    A tegnapi bőséges screenshot és információadag után az első mozgókép is befutott a februárban megjelenő Godfather 2-ből. Nehéz a gengszterélet, pláne a Keresztapáé...

  • Godfather 2: taktikus gengszterek

    A Godfather 2 azon ritka folytatások közé tartozik, melyek mernek és tudnak újítani az első epizódhoz képest. A Grand Theft Autos-s alapok maradnak ugyan, de a második részben nagy szerephez jut a stratégia is. Friss képek és információk következnek.

  • Godfather 2: az első képek

    Megérkeztek az első, egyelőre meglehetősen kis méretű képek a 2009 elején debütáló Godfather 2-ből. Villanások az akciókból, és egy pillantás a játékba épített RTS módra.

  • Godfather 2 - az első információk

    Meg nem erősített információk szerint a következő esztendő elején érkezhet meg a Godfather 2, melyből az első részletek is napvilágot láttak lapinformációk révén.