A Max Payne 3 csak 2011-ben jelenik meg

Ismét elhalasztották a Rockstar által fejlesztett Max Payne harmadik részének megjelenését. Most már biztos, hogy a játék nem jelenik meg ebben a pénzügyi évben, azaz 2011. áprilisa előtt már nem fogja azt kiadni a Take Two.

A játék megjelenését már többször eltolták, utoljára még azt mondták, hogy idén év végén már biztosan megjelenik a Max Payne 3. Most már ez biztosan nem fog bekövetkezni. A kiadó szerint azért volt szükség az újabb csúsztatásra, mert így üzletileg a legjobb időszakban jelenhet meg a játék, és mellette addig is tovább tudják azt tökéletesíteni a megfelelő játékélmény biztosításának érdekében.

A Red Dead Redemption májusi megjelenése nagy siker volt, ami ékesen bizonyította, hogy a megfelelő időzítés egy játék sikere szempontjából igenis fontos. Legalábbis ők ezt gondolják. A késésnek köszönhető plusz idő alatt a Rockstar csapata igyekszik a maximumot kihozni a játékból, hogy az minél jobb legyen.

A játékot PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra fejlesztik, reménykedjünk benne, hogy ezt az újabb időpontot már tartani tudják a fejlesztők.

Azóta történt

Előzmények