A Uplay jutalmak bugokat okoznak Watch Dogs alatt

Újabb problémák merültek fel a Ubisoft által kiadott Watch Dogs című játék kapcsán, melyek ismét csak a Uplay kliens számlájára írhatók. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a PC-s változat futtatásához kötelezően szükséges keretrendszer nem igazán áll a helyzet magaslatán, a játékosok alig tudják elindítani a programot a Uplay autentikációs problémáinak köszönhetően. Most pedig újabb eset ütötte fel a fejét, melyben ezúttal a pontokért feloldható jutalmak okoznak galibákat.

 

A Ubisoft fórumát elárasztották a játékosok bejegyzései, melyben arról panaszkodnak, miszerint a Uplay kliensben a játék közben szerzett pontokért feloldható jutalmak komoly problémákat idéznek elő a Watch Dogs című játékban. Ám ezúttal nem csak a PC-s játékosokat érinti a dolog, a gond ugyanúgy jelentkezik PlayStation 3, PlayStation 4, XBOX360 és XBOX One konzolokon is.

Az Eurogamer oldal utánajárt a dolognak és kiderítette, hogy a problémát a Gold D50 nevű fegyver, valamint a Papavero Stealth Edition nevű kocsi okozza, melyeket ha felold valaki, akkor a játék töltés közben 90% környékén megáll, onnan pedig csak a főmenübe lehet visszalépni.

 

A Ubisoft Montreal tudomásul vette a problémát, Twitteren megírták, hogy azonnal nekilátnak a hiba orvoslásának és azonnal kiadnak egy fixáló javítást, amint elkészülnek vele. Addig is, arra kérik a játékosokat, hogy akinél jelentkezik a fent említett hiba, az küldjön egy "ticketet" a support.ubi.com oldalon keresztül, hogy ezzel is segítsék a javítás elkészültét.

Amíg meg nem oldódik a helyzet, javasoljuk, ne oldjátok fel a Uplay jutalmakat, várjátok meg a javítást. Időközben befutott egy újabb videó is a játékból, melyet megtaláltok a cikkbe ágyazva.

Azóta történt

Előzmények