Aliens RPG - gyakorlatilag készen volt

Sajnos az Aliens RPG-t annak idején a SEGA törölte különösebb indok nélkül, nagy kár de most sem arról tudunk beszámolni, hogy mégis megjelenik a játék, mindössze azt tudjuk mondani, amit az Obsidian vezetője, miszerint lényegében készen volt a játék. Vagyis kiadás előtt lett törölve, ami sok mindent jelenthet, de találgatásokba ezúttal inkább nem mennénk bele.

Feargus Urquhart, az Obsidian vezére szerint készen álltak a játék megjelentetésére, és olyan különlegességek lettek volna benne, mint a 15 láb nagyságú Alien, vagy éppen a rengeteg használható kütyü, a különféle tengerészgyalogos és a változatos küldetések, mint például, hogy egy telepített automata fegyvert megvédjünk az Alienek támadásától.

Ami megmaradt a játékból és számunkra is elérhető, az egy viszonylag gyenge minőségű videó, hogy mi lesz a vége az Aliens RPG történetnek azt nem tudni, bár a SEGA döntése véglegesnek tűnik, és minél inkább telik az idő annál valószínűbb, hogy nem veszik elő a játékot, vagy akkor már alaposan hozzá kell nyúlni, hogy a kornak megfelelő legyen.

Azóta történt

Előzmények