Aliens vs. Predator - az első értékelések

Nemrég a Game Informer döngölte a sárga földbe a Rebellion legújabb játékát, az Aliens vs. Predatort 5.75 ponttal. Most is ilyen a helyzet, hiszen a többi kritikust is meglehetősen kiakasztotta az új akciójáték, ami emellett még gyenge horror hangulatban is szenved. Az IGN UK részlege szimpla jó (85 pont) játékként értékelte, eddig ez számít a legjobbnak. A legrosszabb pedig a D kategóriásra (25 pont) értékelt 1UP-os teszt lett. A többi nagy online honlap értékeléseit alant nézhetitek meg.

A Rebellion a hulladék Shellshock 2: Blood Trails után is a kritikusok egy részének véleménye szerint egy gyenge /jóindulattal közepes/ játékot hegesztett össze a Sega felügyeletében, de szerencsére a jelek alapján még sem tűnik annyira katasztrófális produkciónak mint a legutóbbi botrányosan rosszra sikerült "vietnámi" horrorjátékuk. De ami sajnálatos tény, hogy a Rebellion már évek óta nem tud felmutatni egy tisztességes játékot számítógépekre és konzolokra. Amint befut az első angol/amerikai játékeladási lista, azonnal megosztjuk veletek az AvP kapcsán. Reméljük azért a TOP 10-be még bele fog férni az új történettel felvértezett Aliens vs. Predator, amely már a harmadik összecsapás az idegenek, a vadászok és a tengerészgyalogosok között!

Az adatok az Xbox360 verzióra vonatkoznak, PC esetében jelenleg 78 az átlagos pontszáma, de jóval kevesebb teszt futott még be! (Zsoccc)

Metacritic átlag: 67, Metacritic olvasói átlag: 7.9

- IGN UK: 85

- Gamers.at: 81

- OXM UK: 80

- Gamervision: 78

- IGN: 70

- GameDaily: 70

- Actiontrip: 61

- TeamXbox: 60

- Game Informer: 58

- Gamespot: 55

- Gamespy: 50

-1UP: 25

Azóta történt

Előzmények