Assassin's Creed 2: Újabb limitált kiadást jelentettek be, ezúttal csak PC-re

Az Assassin's Creed 2 hamarosan megjelenik PC-re is, március 5-én tervezik a játék kiadását személyi számítógépekre. Mégpedig először egy limitált példányszámban érkező, vágatlan verzióval, ami tartalmazza majd azokat a bónusz küldetéseket is, melyek eredetileg csak a gyűjtőknek szánt Black Edition-ban találhatóak meg.

Az Assassin's Creed 2 Special Edition korlátozott példányszámban lesz majd kapható, és miután elfogy, onnantól már csak a hagyományos verzió lesz rendelhető. A Special Edition egyedi borítóval fog érkezni, és a két DLC pakkon kívül tartalmazni fogja azt a három extra küldetést is, melyeket egyébként csak a gyűjtőknek szánt Black Edition-nal kaphatnánk meg.

Miután elfogyott a Special Edition, onnantól már csak a White Edition és a Black Edition lesz rendelhető, melyek extra tartalmakkal rendelkeznek az alapváltozaton kívül.

A White Edition lesz a szolidabb összeállítás, a két DLC pakkon kívül egy extra küldetést, a "Santa Maria dei Frari"-t fogja tartalmazni, egy fehér ruhás Ezio figurával megfejelve. A Black Edition tartalmazza majd mindazokat az extra küldetéseket és tartalmakat, amiket csak el lehet érni a játékhoz, egy csomó extrával megpakolva, úgymint egy fekete ruhás Ezio figura, bónusz DVD, valamint a szokásos Art book. A legdrágább változat 65 dollárba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények