Atomic Heart - Végső fázisban a munkálatok

Reményeink szerint hamarosan végre kapunk egy megjelenési dátumot a sokak által várt programhoz.

Az Atomic Heart egy nyílt világú FPS-nek készül, amely erősen emlékeztet olyan ikonikus címekre, mint a BioShock, a Fallout, a Prey, vagy például a STALKER. A sok éve bejelentett játékhoz továbbra sem kaptunk megjelenési dátumot, azonban nemrég frissül a fejlesztők hivatalos Discord csatornájának "Kérdezz-felelek" szekciója. Ebből kiderült, hogy már a végső fázisban vannak a munkálatok, valamint megtudtuk, hogy két befejezés várható a programhoz.

Valaki összefűzte a korábban látott gameplay bemutatókat

"A megjelenési dátumot most nem tudjuk megmondani a milliónyi apró nüansz miatt, kezdve a rajtunk kívül álló tényezőkkel (a játék más nyelvekre való lokalizálása), egészen a csapaton belüli hangulatig és légkörig, ami nyilvánvalóan rosszabb lesz, ha végül el kell tolnunk ezt a dátumot."

"Két befejezésünk van, de mi nem egy RPG vagyunk: az Atomic Heart egy szigorúan lineáris cselekményt követ és nem szabad hihetetlen változatosságot várni. A fináléhoz közelebb egy fontos erkölcsi döntést adtunk a játékos kezébe, mert arra akarjuk ösztökélni a közösséget, hogy vitázzon azokról a témákról, amelyeket a történetbe foglaltunk. Azt szeretnénk, ha levonhatnád a saját következtetéseidet és meghozhatnád a saját döntésedet, nem pedig azt, hogy fentről jövő erők befolyásoljanak.