Batman: Arkham City - DLC árak és megjelenések

Már nem sok van hátra a Batman Arkham City című játék konzolos verzióinak megjelenéséig - a PC változatra sajnos várnunk kell novemberig -, így a Rocksteady részletesen bemutatta a hozzá elérhatő DLC-k megjelenési idejét és várható árát. Ezek közül párat ingyen kaphatunk meg különféle előrendelési akciók keretében, így érdemes szétnézni a kínálatok között.

November elsején válik elérhetővé a Nightwing DLC, ami egy új játszható karaktert, Nightwing-et adja hozzá a játékhoz. Batman-hez hasonlóan neki is saját támadásai és mozdulatai lesznek, ezeket pedig az összes Challenge küldetésen kipróbálhatjuk. A DLC két új helyszínt is biztosít számunkra (Wayne Manor és Main Hall), és az ára 7 USD körül várható.

Kicsivel később, november 22-én jelenik majd meg a Robin DLC, ami szintén egy új karaktert, nevezetesen Robint adja hozzá az alapjátékhoz. Az artistából lett szuperhős szintén egyedi támadásokkal és felszereléssel rendelkezik, akárcsak Nightwing, valamint kipróbálható lesz valamennyi Challenge küldetésen. A Robin DLC csomag ára szintén 7 USD lesz.

December 6-án válik letölthetővé az Arkham City Skins Pack, melyben hat különleges Batman jelmezt kapunk. Ezeket az egész játék során használhatjuk, kérdés, hogy kinek fog megérni kiperkálni 5 dollárt pár egyedi kinézetet biztosító öltözékért (Arról nem is beszélve, hogy az eredeti, 1970-es Batman kosztümöt mi is megkapjuk majd a Limited Edition mellé).

A Joker's Carnival DLC már a játék megjelenésekor elérhető lesz, különféle régiókban más-más előrendelési akció keretében juthatunk hozzá. Nálunk a Batman: Arkham City Limited Edition kiadása fogja ezt tartalmazni. A DLC-ben nem máshol, mint Joker házában kell szembenéznünk az őrült bohóc bérenceinek rohamával, a célunk pedig szimplán az lesz, hogy túléljük az egyre erősödő rohamokat.

Ezeken kívül a Rocksteady még korábban bejelentette, hogy már az alapjátékban is játszható karakterként feltűnő Catwoman is kapni fog saját DLC pakkot, amiben négy exkluzív küldetést hajthatunk végre a Macskanő bőrébe bújva, szintén saját egyedi képességeinket és felszerelésünket használva.

Arról nincs információ jelenleg, hogy a Joker's Carnival DLC és a Catwoman DLC mennyibe fog kerülni, utóbbinak még a megjelenési ideje sem ismert, azonban annyit leszögezhetünk, hogy várhatóan nem ezek lesznek az egyedüli DLC-k, melyek napvilágot fognak látni a játék megjelenését követően.

Azóta történt

Előzmények