Batman: Arkham City - Kiszivárgott a DX11 patch

Kiszivárgott a Batman: Arkham Asylum DX11-es javítása. A meglepő ebben az, hogy az elkövető nem más volt, mint a játékot készítő Rocksteady egyik alkalmazottja. A Warner ugyanis hivatalosan még nem adta ki a javítást, viszont aki eléggé ügyesen keresi, megtalálhatja azt az interneten.

A javítás - állítólag - a DX11 alatt mért alacsony FPS számot küszöböli ki, azaz végre nem esik le egy számjegyűre a mért érték. Ezen felül a töltési időket is jelentősen csökkentették, különösen abban az esetben tapasztalható javulás, ha a DX11 és/vagy PhysX effektek maximálisra vannak állítva.

A feljavított játékban lévő Benchmark (Teljesítmény mérő) mostantól nem áll meg automatikusan, hanem az ESC billentyűvel bármikor ki lehet belőle lépni. Ezen felül a játékban lévő textúrák nem annyira elmosottak, mint eddig, hanem sokkal szebbek, állítólag egy hiba folytán nem töltődtek be rendesen, ezt most kijavították.

A kérdés már csak az, hogy amennyiben a patch tényleg ilyen jól működik, akkor a Rocksteady és a Warner miért nem adja azt ki hivatalosan is? Lassan már tényleg eljutunk oda, hogy a PC-s játékosok csupán a különféle kiszivárogtatások és moddolások által játszhatnak úgy a programjaikkal, ahogyan eredetileg is kellene.

Azóta történt

Előzmények