[FRISSÍTVE] Battlefield: Hardline - Megérkezett az első videó

FRISSíTVE: Megérkezett a hivatalos sajtóközlemény is, ezt olvashatjátok lentebb. Közben a készítők is reagáltak a szivárgásra, állításuk szerint valóban belsős anyagról van szó, de kb. fél éves a videó, a játék teljesen másképp néz ki.

Rendkívül izgatott vagyok, hogy az EA és a Visceral Games munkatársainak nevében megerősíthetem következő projektünket, amely a Battlefield Hardline nevet viseli. Az idén ősszel megjelenő játék a Battlefield franchise egy teljesen új sorozatát teremti meg, melynek hátterében a rendőrök és a bűnözők közötti küzdelem, illetve a bűnmegelőzés témája áll, ami egy sokak által kedvelt műfaj.

Jó pár évvel ezelőtt jelen voltam egy belsős EA-értekezleten Barcelonában, amelyen részt vett a vállalat több kreatív vezetője is. Ott ismerkedtem meg Karl Magnus Troedssonnal, a DICE vezérigazgatójával, és azonnal elkezdtünk játékokról beszélgetni – én mindig is imádtam a Battlefield játékokat, KM pedig nagy rajongója volt a Dead Space-nek, amelyen akkoriban dolgoztam. Elkezdtünk beszélgetni arról, hogy milyen módokon tudnánk együttműködni egymással, illetve hogyan lehetne új irányba mozdítani a Battlefieldet és az akciójátékokat. Ekkor született meg az a projekt, amiből idővel a Battlefield Hardline lett.

Ma rengeteg szó esett a Battlefield Hardline-ról az egész interneten – jelenleg az E3-ra készülünk, és néhány rajongó rátalált a webhelyünkön néhány részletre arról, hogy mit tervezünk bemutatni a rendezvényen. Olvasgattuk a véleményeiteket, és alig várjuk, hogy hamarosan részletesebben beszámolhassunk a Battlefield többszemélyes játékmenetének alapjait megszínező újításainkról, valamint arról, hogy a Visceral tapasztalata hogyan járul hozzá az egyszereplős módhoz.

Bízom benne, hogy megtekintitek a hivatalos világpremierünket június 9-én, magyar idő szerint 21.00 órakor, valamint hogy feliratkoztok a játékkal kapcsolatos híreinkre a www.battlefield.com/hardline webhelyen.

Steve Papoutsis

Eredeti hír:A tegnapi szivárgás, illetve a mai hivatalos bejelentés után a legtöbben azt hitték, hogy a két hét múlva kéezdődő E3-on mutatkozik be a legújabb Battlefield játék, a Visceral Games által készített Hardline. Meglepő módon már most megkaptuk az első videót a játékból.( a videó végén az Omaha cím a játék kódneve)

Köszönet a találatért Cris99-nek.

 

Azóta történt

Előzmények