Befutott a Persona 3 Reload legújabb előzetese

Az ismert franchise harmadik részének új változata február elején debütál.

Az Atlus anno 2006-ban hozta el nekünk a Persona sorozat harmadik felvonását, amelyhez a nyár eleji Xbox Game Show bejelentették a felújított kiadást. Kicsivel később kiderült, hogy a Microsoft konzolja és a PC-s kiadás mellett érkezik a PlayStation 4 és PS5 kiadás is, azonban a megjelenésre még elég sokat kell várnunk, hiszen csak jövő év elején érkezik a program. Természetesen addig sem maradunk bemutatók nélkül, a fejlesztők a minap egy új trailerrel jelentkeztek, ezt nézhetitek meg lentebb.

A Persona 3 Reload PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik 2024. február 2-án, a teljes kiadás első naptól elérhető lesz a Game Pass rendszerében.

Előzmények

  • Persona 3 Portable teszt

    Az Atlus óriási számban pumpálja ki a régi-új Persona-játékokat minden ma releváns platformra – vajon mit tud nyújtani a PSP-ről 4K-ra húzott harmadik rész ma?

  • Persona 4 Golden teszt

    2008 óta lassan, de úgy tűnik, megállíthatatlanul növekszik a Persona 4 népszerűsége – most például a kurrens konzolokra jutott el az Atlus stílusos szerepjátéka.

  • Persona 5 Royal teszt

    Élveztük először, élveztük másodjára, és most harmadszorra is megérkezett a Persona 5 – most már minden releváns platformra. De hát tudjuk jól: ismétlés a fantomtolvaj anyja!

  • Persona 5 Strikers teszt

    Az újabb Persona-mellékszál vérbeli akciójáték: Japán elmebörtöneiben így a jól ismert csapattal minden eddiginél több démont fogunk lemészárolni.