Black Ops 2 PS3: [Update: Új kódot kapnak, akiknél nem működik a DLC]

Azok a Black Ops 2 játékosok, akik nem a játék normál változatát vásárolták, hanem a drágább kiszerelések közül döntöttek valamelyik mellett, megkapták mellé a Nuketown 2025 nevű multi pálya kódját. Azonban úgy tűnik, hogy a PlayStation 3 konzollal rendelkező felhasználók belefuthatnak abba, hogy nem működik nekik a kapott kód, így nem aktiválódik a pálya.

A PlayStation Forum oldalán megszaporodtak az olyan bejegyzések, melyekben a peches játékosok arról panaszkodnak, hogy nem fogadja el a rendszer a beírt kódokat, így nem tudják aktiválni a Nuketown 2025 nevű pályát. Nagyon úgy tűnik, hogy az Activision legújabb üdvöskéjével kapcsolatos problémák nem értek véget.

Korábban folyamatos fagyásokra panaszkodtak a PS3 tulajdonosok, azt követően a PC verzió vásárlóinak idegeit borzolta, amikor a második lemezen Mass Effect 2 telepítőt találtak... Eddig egyedül az XBOX360 verzió tűnik problémamentesnek. Időközben a Twitteren azt üzente a kiadó a játékosoknak, hogy legyenek türelemmel, és kövessék az oldalukat, ahol folyamatos tájékoztatást kapnak a helyzet megoldását illetően.

UPDATE: Az Activision minden PlayStation 3 játékos számára, akinél nem működött a Nuketown 2025 pályát aktiváló kód, újat biztosít a vevőszolgálaton keresztül. Aki nem tudta aktiválni a helyszínt, az az alábbi oldalon található beadványt töltse ki, majd küldje be. Mindenki, aki rossz kódot kapott, ingyen kérhet helyette újat.

Előzmények