BlizzCon 2011: StarCraft II, DOTA és World of Warcraft kiegészítő videók

A BlizzCon 2011 rendezvényen a cég mindhárom nagynevű játékából mutattak új videót. A Diablo III-ról kobábban már volt szó, most lássuk a másik kettőt, elsőként a StarCraft II: Heart of The Swarm bemutatóját, amiben végig ingame jeleneteket láthatunk. Íme:

A World of Warcraft következő kiegészítőjéről is fellebbentették a fátylat: a Mists of Pandaria nevű expanzióban egy új játszható fajt, a Pandaren-t kapjuk meg, valamint a Monk kasztot, kiegészítve egy vadonatúj, misztikus helyszínnel, 90-es szintkorláttal és egy rakás egyéb újdonsággal, melyek rövid ismertetését megtaláljátok az alábbi videóban. Ja, és akit zavarna a hasonlóság, annak eláruljuk, hogy a Pandaren faj már öt évvel a Kung Fu Panda című rajzfilm megjelenése előtt létezett a WarCraft univerzumban. :-)

A sorból nem maradhat ki a DOTA sem, ami egy hivatalos StarCraft II modifikáció lesz a WarCraft népszerű Defense of the Ancients című pályája alapján inspirálva. A DOTA egy csapatalapú kooperatív játék lesz, melyben minden játékos saját hősét irányítva küzd az ellenséges bázis elpusztításáért folyó harcban.

A BlizzCon 2011 rendezvény ugyan ma véget ér, viszont nem kérdéses, hogy látunk még újdonságot az elkövetkező napok hírei között.

Azóta történt