Borderlands 3 - Belenézhetünk az első nagy kiegészítőbe

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot című DLC-ben a fő téma egy bolygóközi bankrablás lesz.

Készen állsz egy kis kóstolóra a következő nagy kalandodból? A Borderlands 3 első kampánykiegészítője, a Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot 2019. december 19-én érkezik meg és tudjuk, hogy Vault Hunterek alig várják, hogy felfedezhessék Handsome Jack kaszinóját, így a várakozás enyhítésére most megnézheted a DLC első pár percét.

Röviden összefoglalva Moxxi felbérel, hogy elfoglald a híres Handsome Jack még a Hyperion Corporation elnökeként építtetett, elhagyott űrállomását. A The Handsome Jackpot nagy eséllyel a galaxis leglátványosabb szerencsejátékbarlangja tele neon feliratokkal, nyerőgépekkel és aranyszobrokkal mindenfelé. Emellett hemzseg a halálos Hyperion Loader Bot modellektől és az őrült kincsvadászoktól, akik Jack halála óta raboskodnak a fedélzeten. Ez persze nem minden:

  • Fedezz fel egy giccses új állomást a galaxisban tele Handsome Jack pazarló életmódjához és piszkos ügyeihez méltó zónákkal.
  • Csatlakozz Moxxi különc karakterekből álló csapatához és vidd véghez a legnagyobb kaszinórablást egy sor izgalmas kampányküldetésen át.
  • Tárd fel a The Handsome Jackpot rejtette titkokat és furcsa eseményeket friss mellékküldetéseken és új Crew Challenge kihívásokon keresztül.
  • Nyúlj vissza kicsit Pandora múltjába, ahogy a Handsome Jack halálát is túlélt Hyperion erőkkel küzdesz, köztük eddig sosem látott ellenfelekkel és hatalmas főellenfelekkel.
  • Tökéletesítsd Vault Haunter karaktered arzenálját vadonatúj Legendás fegyverekkel és felszerelésekkel.
  • Bővítsd kozmetikai gyűjteményed még több testreszabási tárggyal, köztük Vault Haunter fejekkel és kosztümökkel, fegyverdíszekkel, ECHO Device variációkkal és új hangulatjelekkel.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot legalább 13-as szintű karakterek számára készült, de az automatikus felskálázásnak köszönhetően a magasabb szintű Vault Haunterek is garantáltan találnak majd benne kihívást és pusztító kincseket. A kiegészítő tartalmainak eléréséhez előbb fel kell oldanod a kampány prológusának végétől elérhető Sanctuary III űrbázisod.

Előzmények

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.