C.A.R.S. - Mostantól Projekt CARS néven

A Slightly Mad Studios készítette C.A.R.S. című versenyjáték új nevet kapott, mostantól hivatalosan Projekt CARS-ként kell keresnünk, ha kíváncsiak vagyunk új részletekre vele kapcsolatban. Az átnevezéssel egy időben új buildot is kiadtak a tesztelő játékosoknak.

Az alábbi videókon már ebből a verzióból láthatunk egy pár perces ízelítőt. Az egyik tesztelő játékos készítette őket, akinek BSNismo névvel van profilja a YouTube-on. A videókban látványos versenyjeleneteket, ütközéseket láthatunk, némelyiket lassítva is.

A Projekt CARS című játék PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra is készül, a megjelenési idejét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Azóta történt

Előzmények

  • C.A.R.S. - Videón a verseny mód

    A legújabb változatban már A.I. által irányított ellenfelekkel vívott versenyeken is részt vehetünk, ebből láthatunk most egy kis ízelítőt.

  • C.A.R.S. - Új build és képek

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjáték fejlesztése jól halad, új build látott belőle napvilágot.

  • C.A.R.S. - Négy új kép és PC-exkluzivitás

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjátékból érkezett pár kép, valamint kiderült, hogy a program csak PC-re készül.