Call of Duty 2024 - Újabb jel arra, hogy visszatér a Black Ops sorozat

Ismét előkerült a szóbeszéd, hogy az Öbölháború lesz a jövőre érkező játék középpontjában.

Ahogy azt már hosszú ideje megszokhattuk, évente kapjuk a Call of Duty epizódokat, amelyeknek idei felvonásaként a Modern Warfare III-at kaptuk meg. Nem nagy meglepetés, hogy 2024-ben is érkezik egy új rész, amelyről hónapokkal korábban azt pletykálták, hogy a Black Ops franchise legújabb felvonása lesz. Ezt most egy újabb forrás megerősítheti, Jez Corden a Windows Central munkatársa ír arról, hogy mi vár ránk jövőre. Már hónapokkal  ezelőtt is szóba került, hogy az Öbölháború lesz a játék fókuszában, ezt most megerősítette nekünk a szakember saját forrásokra hivatkozva.

Nyilvánvalóan még hónapok választanak el minket a hivatalos bejelentéstől, de mindenképp kíváncsian várjuk, hogy mit tervez az Activision a kövektező évre, főleg hogy az egyik legújabb pletyka szerint a Treyarch azon gondolkodik, hogy a zombi módot hetekkel a premier előtt hozzáférhetővé tennék az előrendelők számára.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare III teszt

    Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?