Call of Duty: Black Ops (CoD 7) információk

A Treyarch fejlesztésében készülő új Call of Duty epizód a hangzatos "Black Ops" címet fogja viselni, és változatos hadszíntereken fog játszódni, melyek között az információk szerint legalább egyben a brit különleges erők, a SAS (Special Air Service) egyik katonájaként kell majd ténykednünk a hírhedt londoni iráni nagykövetség ostromán, 1980-ban.

Az információk szerint a Black Ops küldetései valamikor a Második Világháború és napjaink közötti időszakban fognak játszódni, de pontos időpontot még nem tudni. A küldetéseink céljai pedig többek között a Hidegháborúban, Kubában és Dél-Amerikában lesznek (Ez azt jelenti, hogy a korábbi hiedelmek ellenére a játék nem a Vietnam-i hadszíntéren játszódik majd). A források szerint egyes küldetésekben a játékos egy angol SAS katonát alakít majd. Állítólag az egyik ilyen küldetés maga a hírhedt "Nimród" hadművelet lesz, melynek során a brit különleges erők egyik katonájaként kell behatolnunk a londoni iráni nagykövetségre, és kiszabadítanunk a terroristák által túszul ejtett alkalmazottakat.

Még érdekesebbek azok a hírek, melyek szerint a Treyarch állítólag ismét beleteszi a dedikált szerverek támogatását a játékba (Ami ugye a Modern Warfare 2-ből kimaradt), valamint a World at War népszerű Zombie módját is tartalmazni fogja az új CoD.

Az oldal azt is írja, hogy a játék állítólag idén novemberben jelenik majd meg. A CVG stábja megkeresi az Activision-t a hírek kapcsán, de elmondásuk szerint elképzelhető, hogy a kiadó a szokásos "Pletyka és kitaláció" szavakkal kommentálja majd a kikerült információkat.

Azóta történt

Előzmények