Call of Duty: Future Warfare - Ilyen lett volna a Neversoft elkaszált játéka

Az NX-1 kódnéven futó FPS-ről nemrég kiszivárgott egy nagyon korai gameplay részlet.

A futurisztikus hadviselés témáját a COD sorozatben legutóbb a 2016-ban megjelent Call of Duty: Infinite Warfare maxolta ki, azonban nemrég kiderült, hogy hasonló témával már jóval korábban is próbálkoztak a franchise tulajdonosai. A minap előbukkant egy rövid gameplay részlet a NX-1 kódnevet viselő Call of Duty: Future Warfare nagyon korai változatáról, amelyet anno a Neversoft fejlesztett. Brian Bright, aki több Call of Duty játékon is dolgozott úgy emlékezett vissza hogy az egész projekt egy teszt volt, hogy megtanulják a motor használatát. Csináltak néhány alacsony gravitációs kampány pályát, valamint rengeteget dolgoztak a multiplayeren mielőtt elkaszálták az egészet. A kiszivárgott rövid kampány videó után pár órával felbukkant némi multiplayer teszt játékmenet videó is, ezeket láthatjátok lentebb. A projektből számos elemet továbbvittek a készítők, így elkészülhetett a Ghost.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare III teszt

    Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?

  • Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 beszámoló

    A múlt háborúi után ismét a modern korba tért vissza az ismert FPS széria, amelynek idei része folytatja az újraindított Modern Warfare sorozat történeti szálát.

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.