Call of Duty: Modern Warfare - 200 fős Battle Royale mód érkezik?

Az adatbányászok ismét szorgosak voltak, a PC-s file-ok között bizonyítékokat találtak, hogy masszív tartalommal érkezik a BR mód.

Már a Call of Duty: Mordern Warfare megjelenése körül is voltak szóbeszédek arról, hogy jövő év elején érkezhet a játékhoz egy Battle Royale mód. A premier után lelkes adatbányászok elkezdték feltúrni a PC-s file-okat, ahol érdekes dolgokat találtak. A fejlesztők valamiért hajlamosak benne hagyni a kódok között jövőbeni tartalmakra utaló jeleket, azonban ezúttal kicsit többről van szó. A Battle Royale mód úgy tűnik valóban érkezik, a Redditre kitett leírás szerint több ismerős helyszín is visszaköszön majd a térképen, ahol nem kevesebb mint 200 katona harcolhat majd egymás ellen solo, duo és squad módokban.


Külön érdekesség, hogy a Spec Ops mód pálya részletei is a BR mód nagy területéről lettek leválasztva

A kiszivárogtatott anyagok szerint különböző kihívások és mini-küldetések is elérhetők lesznek az óriási térképen (Amely a pletykák alapján 2x akkor méretű, mint a Black Ops 4-es Blackout), valamint jön a Gulag, amelynek lényege, hogy limitált ideig az elhalálozott katonák egy 1v1-es harcban csatázhatnak itt, a győztes jutalma pedig a respawn, vagyis visszatérhet a játékba. Kíváncsian várjuk, hogy mikor kapjuk meg az Activision bejelentését.