Civilization VI - Ezt hozza az augusztusi frissítés

Az update kicsivel több mint egy hét múlva várható, de előtte lévő napon a fejlesztők egy élő streamben beszélnek majd az újdonságokról.

A 2K és a Firaxis a minap egy új videóban mutatta be a Sid Meier’s Civilization VI várható változásait, módsításait és kiegészítéseit, melyek a játék augusztusi frissítésének részeként érkeznek meg 2020. augusztus 27-én. A frissítést a Firaxis közösségi élő közvetítése fogja megelőzni 2020. augusztus 26-án 20:00-tól. Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az ehavi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellet a Natural Wonder Picker és a Tech and Civic Shuffle Mode lesz. A Natural Wonder Picker lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy manuálisan válasszák ki a Sid Meier’s Civilization VI melyik természeti csodája legyen véletlenszerűen legenerálva a térképen.

Ez egy remek funkció arra, hogy a játékosok felfedezzenek néhány csodát, amit talán korábban még nem láttak, vagy kizárjanak olyanokat, amiket nem szeretnek, még jobban a kezükbe adva az irányítást azzal kapcsolatban, hogyan játszanak. A Tech and Civic Shuffle Mode egy új réteget ad ahhoz, hogyan léphet előre civilizációjuk. Ebben a játékmódban minden Tech és Civic pozíciója és identitása rejtve van, míg az előfeltételek és a költségek véletlenszerűek.

A Tech és Civic teljesítéseinek előnyei ugyanazok maradnak – például a bányász kutatások mindig bánya fejlesztéseket fognak feloldani –, és a véletlenszerű fa ugyanaz lesz minden játékosnak. Ez egy korrekt és egyszintű játéktérhez vezet mindenki számára, és bemutatja a felfedezés és véletlenszerűség elemét, megjutalmazva azokat, akik gyorsan reagálnak és alkalmazkodnak. A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a Sid Meier’s Civilization VI-ban. Ezek között szerepelnek változások az erdő- és dzsungeltüzekben, melyek tovább fognak égni mielőbb kiégett állapotba lépnének, valamint módosítja a Government Plaza hatásokat. A változások teljes listája 2020. augusztus 27-én várható a frissítés kíséretében.