Company of Heroes 3 - Fókuszban a rombolás

A játék premierje továbbra is idén várható, de pontosabb dátumot még mindig nem kaptunk.

A Company of Heroes 3 legújabb betekintőben a Relic körül járja az új rombolási rendszert, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy ledöntsenek harangtornyokat, épületeket és befolyásolják a háborús környezetet a műfajban eddig még soha nem látott mértékben.

“Van egy olyan érzésem, hogy sokan a játék közben megnyomják a taktikai szünet gombot csak azért, hogy körbe forgassák a kamerát és végignézzék a pusztítást és annak minden dicsőségét abban az egy képkockában” - mondta Jason Brackman, a Relic vezető technikai művésze.

Hogy milyen messzire megy a környezetrombolás a Company of Heroes 3-ban? A repülő törmelékek és összedőlő épületek most már a közelben tartózkodó egységek végzetét jelenthetik. Azonban a ledöntött épületek jelenthetnek taktikai előnyt is, hiszen így a játékosok fedezéknek is használhatják azokat. A játékosok továbbá előre lerombolhatják a pályát taktikai bombázással, amivel még jobban kiterjeszthetik a stratégiájukat és lehetőségeiket a csatatéren.

A Company of Heroes 3 magába foglalja az akciót, a taktikát és a stratégiát is. Vegyél részt egy valós idejű csatában, majd adj utasításokat tábornokként, megszabva, hogy hogyan menjen végbe a hadjárat. Itt viszont már minden döntésed kulcsfontosságú. Törd meg az ellenfeleidet új és már ismerős frakciókkal, egységekkel és nemzetközi harccsoportokkal. Légy a parancsnoka a földi, a légi, valamint a haditengerészeti erőknek és építs ki utánpótlás vonalakat, hogy visszaverd az ellenség előrenyomulását az új dinamikus kampánytérképen, ahol nincs két ugyanolyan végigjátszás!