Crysis3 - Interactive Trailer

Az E3 óta viszonylag nagy a csend a játék körül. Nemcsoda, hisz a Los Angelesi expón már kaptunk egy ütős kis játékmenetet. Pár hete lehet tudni hogy a Crytek készül egy interaktív trailerrel ami nemrég futott be. Mint már a bevezetőben írtam, nagy újdonságra nem kell számítani. Tulajdonképpen az E3-on látott küldetést mutatja be, ezúttal részletesebben.

Ráadásul mivel interaktív videóról van szó, a néző döntheti el hogy a videó a Nanosuit milyen módjában kerüljön folytatásra. (Armor, Cloack) Egyet viszont leszögezhetünk. A látvánnyal egészen biztos nem lesz gond, és New York a most látott formájában kicsit megdöbbentő. Annyi elárulható még hogy a videóban Prophet (Próféta) van irányítás alatt, de Psycho (Pszihó) is felbukkan. Igaz csak hangilag. (Itt jegyezném meg hogy lehet hogy a fülemmel van a baj, de így minden nélkül kiköpött Soap (CoD) hanga lett a jó öreg Sykes-nak).

Ráadásul egy viszonylagos megjelenési infót is kapunk. A videó végén ugyanis 2013 február van megjelölve, ami testvérek között sincs már túlságosan messze.

Mindegy is, a videó alant, érdemes mindkét módban megnézni, a videó terjedelme igencsak hosszúra sikeredett.

Azóta történt

Előzmények