Démoni kiegészítőt kap a Just Cause 4

A Square Enix Ltd. és az Avalanche Studios a minap bejelentette, hogy a minden eddiginél több akciót felvonultató sandbox JUST CAUSE 4 hamarosan még őrületesebb irányt vesz a vadonatúj Los Demonios kiegészítőjével, ami 2019. július 3-tól lesz elérhető az Expansion Pass tulajdonosoknak PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Egy újonnan felfedezett templom átvizsgálásakor Solis partjainál, Rico és Javi egy a Black Hand szolgálatában álló régészbe botlik, aki váratlanul kiszabadít fogságából egy ősi démoni erőt. Ezzel egyidőben egy parazitaszerű fertőzés kezd elterjedni Solis-szerte, terrorizálva a lakókat és megtámadva minden Black Hand katonát, aki csak az útjába kerül. Riconak a hátborzongató új fenyegetéssel küzdve kell válaszokat keresnie arra, hogyan vethetne véglegesen véget ennek a démoni inváziónak a szigeten, mielőtt még túl késő lenne.

A JUST CAUSE 4 sandbox világába tökéletesen beépített új küldetések tovább fokozzák az őrületes nyílt világ élményét, és visszahozzák a sorozat 3. részének népszerű felszabadító játékelemét is. Emellett az új feloldható fegyverekkel és felszerelésekkel, mint a Demon Crossbow és a Demon Egg Supply Drop, a Los Demonios újabb pusztító szerszámokat ad a kezünkbe, amikkel sosem látott módokon szabadíthatunk káoszt ellenfeleinkre

A Los Demonios a ’Dare Devils, Demons and Danger’ Expansion Pass második kiegészítője, ami egy teljesen új JUST CAUSE 4 élményt hoz a játékosoknak” mondta Bryan Rodriguez, Creative Producer, Avalanche Studios.

Ez az első alkalom, hogy Rico valóban a saját határait feszegeti a másvilági fenyegetéssel küzdve, és itt a remek alkalom, hogy kiderüljön, a démonírtásban is olyan jó-e, mint a diktátorok megdöntésében.”

Előzmények

  • Just Cause 4 teszt (Xbox One)

    A negyedik részben sem az építésen vagy az értékmegőrzésen van a hangsúly, az új játék is a stresszes napok levezetőjeként lesz megfelelő.