Diablo III: Megérkezett a 2.0.1-es frissítés

A Blizzard közép-európai idő szerint ma hajnali 3:00 órakor elkezdte élesíteni a Diablo III 2.0.1 klienst, mellyel felkészítik a játékot a Reaper of Souls című kiegészítő érkezéséhez. Sajnálatos módon közbejött egy hardveres probléma, melyről a fórumon be is számoltak, ezért a karbantartási időt ki kellett bővíteniük pár órával. Az amerikai szerverek azóta már élnek, az európai játékosok pedig körülbelül délelőtt 11:00 órakor tudnak majd belépni (A Battle.net kliensben szereplő bejelentés szerint).

Addig is érdemes áttanulmányozni a frissített útmutatót (Game Guide), melyben minden változást felsorolnak a 2.0.1 frissítéssel kapcsolatban (A Reaper of Souls újításait ez nem tartalmazza, csak a kiegészítő nélküli frissítéseket). Aki korábban már előtöltötte a fájlokat, annak mostanra valószínűleg a játék újrakonfigurálása is megtörtént, aki nem, annak a Battle.net indítását követően kezdődik el letöltődni a frissítés.

Érdemes ezt megtenni, amíg várunk, mert elég hosszadalmas folyamat, letöltésekkel és konfigurálásokkal tarkítva, beletelik egy kis időbe, míg elkészül. Fontos adat még, hogy a merevlemezen akár 35 GB helyre is szüksége lehet a programnak a patch letöltéséhez, telepítéséhez és a fájlok frissítéséhez (Maga a 2.0.1 patch nagyjából 20 GB méretű, ugyanis benne van a Reaper of Souls tartalma is).

Azóta történt

Előzmények