Diablo III: Megjelenés február elsején?

A múltkor kiírt szavazást, miszerint melyik játékot várjuk idén legtöbben, eddig a Diablo III vezeti. A Blizzard mindeddig nem tett közzé hivatalos megjelenési időpontot, mindössze annyit lehet tudni, hogy valamikor 2012 első negyedévében várható. Azonban nemrég az egyik Best Buy áruházban az alábbi transzparens bukkant fel, amin az áll, hogy a Diablo III február elsején jelenik meg, ezért aznap éjfélkor kinyitnak, hogy a vásárlók meg tudják venni a játékot:

A plakátról készült képet a Joystiq.com oldal riportere fedezte fel és tette közzé, miután az áruháztól megerősítést kapott arra vonatkozólag, hogy a kiállított transzparens nem kamu, tényleg minden úgy lesz, ahogyan az ott le van írva.

A fenti fénykép a Minnesota állambeli Rochester városában található Best Buy áruházban készült, aminek a honlapján szintén előrendelhető a Diablo III, február másodikai szállítással. Ezenfelül az Egyesült Királyságban lévő Gameplay üzlet kínálatában is felbukkant a játék, ott egy nappal későbbre, február harmadikára ígérik a program elérhetőségét.

A Blizzard eddig még nem reagált a kikerült plakátra, valamint az azt övező spekulációra, azonban már mindkét oldal szerkesztője írt nekik a témában, így hamarosan várható a hivatalos álláspont. Addig tessék a fent elhangzottakat pletyka szintjén kezelni.

Azóta történt

Előzmények