Dishonored - Az első értékelések alapján Év Játéka díjra esélyes

A Dishonored minden kétséget kizáróan az idei év egyik legérdekesebb és legjobban várt játéka, hiszen a készítők olyan szabadságot ígérnek benne, ami eddig legfeljebb a Deus Ex epizódokban volt látható. A játékos több stílus szerint is teljesítheti a küldetéseket, így a Dishonored egy akció, lopakodós és taktikai FPS játék is lesz egy személyben.

Napvilágot láttak az első értékelések a Dishonored című játékról, ami alapján több oldalon kijelentették, hogy a program esélyes a GOTY (Év Játéka) díj elnyerésére is. Következzen most a komplett lista az eddig kikerült pontszámokról:

A CVG oldal cikke szerint generációnként átlagosan csak egy olyan játék születik, ami díjazza a türelmes játékot, nem buzdítja a játékost folyton előrenyomulásra. Időközben a Gameinformer oldalon is napvilágot látott a bemutató, tőlük 8,75 pontot kapott a játék, valamint a GamesRadar oldal is feltöltötte saját értékelő videóját, ők ötből 4,5 csillagot adtak a Doshonored-nek. Íme:

Ugyanakkor arról is tudomást szerzett a DSOGaming stábja, hogy néhány játékosnak, akinek sikerült a vártnál előbb megkapni, mindössze négy órába tellett végigjátszania a Dishonoredet. Persze a CVG tesztelője szerint ez nem jelent semmit, a játék hosszát választott stílusunk fogja meghatározni. A tesztet ő egyfajta "szellem" módban, gyilkosságok nélkül végigjátszva készítette, így 22 óra alatt végzett úgy, hogy nem kutatta fel minden szegletét a pályáknak.

Egy szó mint száz, az eddigi információk alapján egy Év Játéka díjra esélyes programról beszélhetünk, ezért én is fogok róla majd tesztet készíteni a Gamepod oldalán. A Dishonored már elő van rendelve, pénteken remélhetőleg megérkezik a játék és belevethetem magam a cikk készítésébe.

Azóta történt

  • Dishonored - Launch trailer

    Tegnap jelent meg Amerikában, holnaputántól pedig nálunk is kapható lesz az Arkane Studios által készített Dishonored című FPS játék.

  • Dishonored: Problémák a PC verzióval

    Ma jelent meg Európában a Dishonored című játék, ami az értékelések alapján nagyon jónak tűnik, ám sok PC-s játékos panaszkodik fagyásokra, főleg AMD kártyák esetén.

  • Dishonored - DLC szivárgás

    Lelepleződött a hivatalosan még be sem jelentett kiegészítő.

Előzmények