Dragon Age-et drágán a GameStopból

Az alábbi történet szereplője nem nagyon követhette az utóbbi idők játékainak DLC tartalmait taglaló híreket, így többe került neki a használt játék, mintha újonnan vette volna meg azt.

Hayward, Kalifornia: Egy vásárló, név szerint James Collins betér a helyi GameStop üzletbe, és megpillantja a Dragon Age: Origins című játék egy használt példányát olcsóbban, aminek a dobozán írva vannak a bónuszként letölthető, ingyenes DLC-k. Hősünk tehát, hogy spóroljon, megveszi a használt játékot, és boldogan indul hazafelé, hogy szórakozzon egy jót.

Hazaérve csalódottan tapasztalta, hogy a játékhoz járó "Stone Prisoner" és "Blood Dragon Armor" című DLC-ket az eredeti tulajdonos már kiváltotta, így nem működnek a kódok. Sértődötten vitte vissza a játékot a GameStop-ba, ahol vásárolta, de ott nem vették vissza, ugyanis már eltelt hét nap a vásárlás óta. Más választás nem lévén, kénytelen volt 10 dollárért kiváltani a DLC-ket. Így az olcsón vásárolt játék  a végén több pénzébe került, mintha megvett volna egy vadonatúj, bontatlan példányt. Úgyhogy most Collins beperelte a GameStop-ot azért, mert nem figyelmeztették rá, hogy a használt játékhoz nem járnak az ingyenes DLC-k.