Dragon Age II: Újabb előrendelői extrák

Aki időben előrendelte a Dragon Age II BioWare Signature Editiont, az megnyugodhat, hiszen sorra jelentik be az újabbnál újabb extra tartalmakat, melyeket természetesen a gyűjtői kiadás előrendelői ingyen megkapnak a már korábban ismertetettekkel együtt. Így azon szerencsések, akiknek sikerül szert tenniük egy gyűjtői kiadásra, mindent ingyen megkapnak majd, amint megjelenik a Dragon Age II, március 11-én.

A legújabb előrendelői akció keretében most egy rakás extra tartalomhoz ingyenesen juthatunk hozzá. Aki esetleg lemaradt a BioWare Signature Edition előrendeléséről, annak most itt a lehetőség, hogy ismét bónusz tartalmakhoz juthasson. Az előrendelők most két ingame tárgyat is ingyenesen megkaphatnak, ha március 8-ig előrendelik a Dragon Age II című játékot. Ezek a tárgyak pedig a következőek:

Az első a The Fadeshear néven ismert egykezes kard, aminek kivételes jellemzője az, hogy a viselőjével együtt fejlődik. Minél magasabb szintűek vagyunk, annál jobbak lesznek a kard tulajdonságai is. Valamint a harcok során bónusz sebzést biztosít az élőhalottak és démonok ellen. A kard mellé a The Lion of Orlais nevű pajzsot is megkapjuk, melyben két rúnafoglalat található, valamint megnöveli életerőnket, és a kapott tapasztalati pontjainkat is.

A játék normál verziójának vásárlói az alábbi extrákat kapják a Dragon Age II mellé:

The Black Emporium: Ez a piac Kirkwall városának alagsorában található, ahol mindenféle ritka fegyverhez, páncélhoz és egyéb felszerelési tárgyakhoz juthatunk majd hozzá. Némelyike ingyenes lesz, de lesznek fizetős darabok is (Lényegében a Mass Effect 2-ben is látott Cerberus Networkhöz hasonló rendszerről van szó, Dragon Age II köntösben.).

- Mabari War Hound: Az első részből ismert mabari kutya szintén a Black Emporiumban lesz megszerezhető, aki mellettünk harcol majd a csatatéren.

- Mirror of Transformation: Az átváltozás tükrében teljesen egyedivé változtathatjuk karakterünk megjelenését. Különféle frizurák, tetoválások, és egyéb külső jegyek segítségével formálhatjuk karakterünk külsejét.

+ Egy bónusz küldetés, melyben a Black Emporium titkaira, a mögötte megbúvó rejtélyes üzelmekre és titokzatos alakokra deríthetünk fényt, egy emlékezetes kaland formájában.

Azóta történt

Előzmények