Dupla megjelenés a lovagkor kedvelőinek!

A The Cursed Crusade PC változatának 2011. október 21-i megjelenését a mai napon a Stronghold 3 PC megjelenése követte, így a mocskos középkor kedvelői duplán időutazhatnak vissza kedvelt korszakukba! Legyen szó közelharc központú hátulnézetes akciójátékról vagy a várépítős stratégiák legjobbjáról, a lovagkor fanatikusai mindkét stílusban megtalálják számításukat.

A dupla megjelenés azonban nem lenne igazán fejedelmi, ha nem járnának együtt egyedi ajánlatokkal!

Mindazok, akik a Múzeum körúton vásárolják meg a játékot a megjelenéshez kötött exkluzív akció keretében megjelenésenként még egy-egy ajándék lovagkori játékot is hazavihetnek!

A The Cursed Crusade PC változatához ajándék Lionheart: King’s Crusade PC játék, a Stronghold 3 PC játékhoz pedig Stronghold 2: Deluxe Edition PC játék jár teljesen ingyenesen.

A középkor igazi fanatikusai pedig nem hagyhatják ki a késő ősz legjobb ajánlatát, a csak a Múzeum körúton elérhető Stronghold 3 Collector’s Edition, mely egyedi fadobozában igen gazdag tartalom rejlik!

  • Stronghold 3 alapjáték
  • Stronghold 3 póló
  • Stronghold 3 4 GB-os USB kulcs
  • Stronghold 3 DLC
  • Stronghold 3 papercraft kastély (kivágható, az összeállítás a vásárló feladata)

Lehet fényesíteni tehát a vérteket, élezni a kardokat és betárazni elemózsiával! A 2011-es késő ősz a lovagkor igazi ünnepe!