E3 2010: Star Wars: The Old Republic

A Star Wars: The Old Republic a LucasArts legnagyobb vállalkozása lesz, melyet az eddigi információk alapján jövő tavasszal jelentetnek majd meg. A játék a Knights of the Old Republic folytatásának fogható fel, de ezúttal egy MMO játékról beszélünk. Mindazonáltal a BioWare nem kíván egy WoW-gyilkos játékot alkotni, mint ahogyan azt egy interjúban el is mondták.

A készítők elmondása szerint azonban a The Old Republic című játéknak lesz egyjátékos módban végigjátszható története is (Gondolom itt egyedül is teljesíthető küldetéssorozatokra utaltak a készítők), és ez már önmagában is sokkal nagyobb és hosszabb lesz, mint azt az eddig készült BioWare játékokban megszokhattuk.

A The Old Republic-ban azokra a kérdésekre is választ kapunk majd, melyek a K.O.T.O.R. két részében megválaszolatlanok maradtak. Aki végigjátszotta a K.O.T.O.R. mindkét részét, az tudhatja, hogy a végeik kicsit befejezetlenek voltak. A BioWare ígérete szerint azonban a The Old Republic című játékban minden kérdésünkre választ kaphatunk Darth Revan-t és a The Exile-t illetően.

És most következzenek a videók. Az első egy nagyon látványosra sikerült renderelt videó, míg a többi az E3-on bemutatott gameplay jeleneteket tartalmazó összeállítás. Lássuk:

Azóta történt

Előzmények