E3 2014 - Élő stream adás

Ismét elmúlt egy év és egy újabb E3 küszöbén állunk, ahol mindenki ott lesz, aki kicsit is számít a videójátékos világban. Míg a tavalyi esemény inkább az újgenerációs konzolok körül forgott, idén már teljes mértékben a játékok lesznek a középpontban.

Ahogy tavaly, úgy idén is élő stream adásokkal kedveskedünk nektek a két nap alatt, amikor is az 5 legnagyobb cég mutatja be nekünk, hogy miket is terveznek elénk tárni a jövőben. Az élő adás mellet idén is lehetőségetek lesz részt venni Live Chat-ben is, amelyet ismét az Ustream segítségével valósítunk meg Reméljük többen is velünk tartotok az élő adások alatt, amik közben folyamatosan tesszük majd ki az oldalra a friss híreket és előzeteseket.

Az E3 2014 menetrendje a következő lesz:

A Live chatet ugyanúgy mint a tavalyi eseménynél az  USTREAM segítségével valósítjuk meg.

Alapból vendégként lehetne csak belépni a beszélgetésbe, de amennyiben regisztráltok egy accountot az http://www.ustream.tv oldalon és a Prohardver/Gamepod-os neveteket adjátok meg, úgy azon a néven vehettek rész a chatelésben. Egy perc az egész, semmi kötelezettséggel nem jár és a műsor után akármikor törölhető az account. Így én inkább ezt tanácsolom, egyszerűbb lesz így beszélgetni és kényelmesebb is mindenkinek.

Moderálás ugyanúgy lesz a chatelés közben is (nevekre is), plusz maga a LIVE chat csak a STREAM ideje alatt lesz elérhető

Azóta történt

Előzmények