E3: 2016 - Minden platformon kipróbálható a DOOM demója

A DOOM sorozat legutóbbi része május 13-án jelent meg, és igen hamar lett sokak kedvence. Ezt többnyire az élvezetese egyjátékos kampánynak köszönheti, de sokan játszank a multiplayer részével is. Akik eddig gondolkoztak volna a játék megvételén, azoknak jó hír, hogy ezen a héten minden platformon kipróbálható ingyen az egyjátékos mód első pályája.

Az Xbox One valamint a PlayStation 4 verzió a PS Store-ból, valamint az Xbox Live-ról szerezhetőek be, míg a PC-s változatért a játék Steames adatlapját kell felkeresni.

Mindezek mellett bejelentették az első fizetős DLC-t is, amely új fegyvereket, új démonokat, valamint új pályákat is hoz majd a játékosok számára.

Előzmények

  • Doom teszt (Xbox One)

    Pokoljárás a Marson, avagy a démonok ismét visszatértek, és csak mi állíthatjuk meg őket. Vajon az új Doom visszahozza az 1993-ban indult sorozat varázsát? Megérte 12 hosszú éven át várakozni?

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.