Egész hétvégén ingyen játszható a The Division

Megjelenése után a The Division sokak kedvence lett, holott egyáltalán nem volt hibátlan játék sajnos. A készítők folyamatosan próbálják javítani a programot, egyre kevesebb hibával találkozni, ezt pedig mától bárki megtapasztalhatja. Az Ubisoft bejelentette ugyanis, hogy mától kezdve egészen a hétvégéig bárki kipróbálhatja a játékot, ezzel is megmutatva, hogy mennyit változott a kezdetektől a The Division.

Az akció magyar idő szerint május 4-én 09:00-től (PC-n este 7-től) egészen egészen május 8. 09:00-ig tart. Akik szeretnének belekóstolni a harcokba, azoknak fontos megjegyezni, hogy csak az alapjátékról van szó (az ingyenes frissítésekkel), a fizetős DLC-k tartalmai nem lesznek elérhetőek.

Előzmények

  • Tom Clancy's The Division teszt

    Az alvó ügynökök ébredése mellett egy káosz uralta nagyvárossal, rengeteg akcióval, milliónyi loottal és több 10 órányi online játékkal várja a játékosokat a The Divison.

  • Kipróbáltuk a The Division béta verzióját

    A tavasz egyik sikervárományosának szánják a Tom Clancy nevével fémjelzett játékot, amelynek korai verziójába mi is belekóstoltunk pár óra erejéig.

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.