Exkluzív füsteffektet kapnak az új Need for Speed előrendelői?

Az idei hét érdekesen kezdődött az Electronic Arts számára, ugyanis nemrég megjelentek a Need for Speed: Payback című készülő játék előrendelői adatai, amelyek között extrák is találhatók. A szokásosnak mondható plusz autókon kívül feltűnt azonban az exkluzív gumifüst is, amelyet szintén megkapnak az előrendelők.

A fenti információ tegnap gyorsvonatként száguldott át az világhálón, ugyanis a TechPowerUp híre egy exkluzív effektről írt a címben, ami valóban új szint lenne az előrendelői extrák tekintetében, valójában szó sincs erről. A pontosabb információk érdekében a fejlesztőket is megkérdeztük, és úgy néz ki, hogy egy félreértésről van szó: a játékban a gumiégetés füsteffektje minden verzióban ugyanaz lesz, az előrendelői változatban csupán annyi az extra, hogy ennek a színe lehet platinakék is. Azt még nem igazán tudni, hogy mi okozta a félreértést, mivel a pontos megfogalmazásra az Electronic Arts külön figyelt, és ezt mi is meg tudjuk erősíteni, ugyanis az egyes áruházakban tényleg nem konkrétan exkluzív gumifüstről van szó, hanem ennek a színéről (exclusive platinum blue tire smoke).

Nem kizárható, hogy a fenti fotó vezette félre a médiát, ugyanis ott tényleg csak a képen van kiemelve a füst színe, a szövegben nem, amiről azt gondolhatta többek között a TechPowerUp, hogy csak egy választható paraméter lesz, és maga az effekt az exkluzív.