Fallout, Beyond Good & Evil, Haegemonia és egyéb finomságok leárazva

A GOG is meghirdette karácsonyi vásárát, amiben szinte az összes játékuk 30-40%-os kedvezménnyel vásárolható, ami sok esetben azt jelenti, hogy 1000 Ft alatt juthatunk olyan klasszikusokhoz mint a Fallout-ok, Beyond Good & Evil vagy például a Digital Reality büszkesége a Haegemonia Gold kiadása. De szinte mindenki talál kedvére való játékot, jó áron, DRM mentesen, XP és Vista kompatibilisen, telis-tele egyéb meglepetésekkel. A Fallout Tactics-hoz például a rengeteg meglepetés mellett jár még a Fallout Warfare is, ami annak idején is járt a negyedik cd-n, tudjátok a kinyomtatható táblás wargame. Azt hiszem én erre be is fizetek gyorsan 3.89 dollárért.

A teljes listáért látogassatok el a GOG oldalára és jól vizsgáljátok át a kínálatot, mert igazi gyöngyszemeket rejt. A grafika vagy a játékok kiadási dátuma senkit ne tévesszen meg, ezek mind kiváló alkotások.

Azóta történt

  • Stratégiai csomag 50%-kal olcsóbban

    A Gog kínálatában most féláron vehetjük meg a Kalypso stratégiai csomagját, amiben megtalálható többek között a Commandos, a Tropico és a Port Royale is.

  • Tavaszi áreső

    Tavaszi leárazást tart a GoG, mely keretében olyna játékokat gyűjthetünk be akciósan, mint a Beyond Good&Evil, a Disciples 2 vagy éppen a Gothic 2.

  • Hétvégi RPG leárazás

    A Gog hétvégi RPG kiárusítást tart, ami keretében féláron válogathatunk az RPG-k között.

  • Master of Orion és Outcast a gog-on

    A gog kínálata újabb gyöngyszemekkel gazdagodott, ezúttal az Atarinak köszönhetően.

Előzmények