Feleség, vagy Ork-szobor? Te mit választanál?

A The Scottish Sun (Skóciában az "Év Újságja" címet elnyert újság) nemrég egy érdekes hírt közölt egy 42 éves World of Warcraft rajongóról, akit a felesége nehéz választás elé állított. A nő ugyanis egy ultimátumot közölt a férjével: vagy árokba borítja a 6 láb magas (Kb. 182cm) WoW-ból való Ork szobrát, vagy ha nem, akkor ő költözik el tőle, vissza a szülőhelyére, Kanadába.

A lapnak adott interjúja során a feleség a következőket mondta, amikor a döntéséről kérdezték: "Nem szerettem azt a szobrot. Én mindössze 5 láb 3 hüvelyk (Kb. 161cm) magas vagyok, tehát fölém tornyosult, és eléggé ijesztő volt." A férj nyilatkozata pedig így hangzott: "Azt mondta, hogy nincs hely számára az életünkben. Már hat éve birtoklom ezt a szobrot, de a feleségem többet jelent nekem, így hát mennie kellett."

A szobrot eladásra kínálták az eBay-en, a 170 font (Kb. 77kg) súlyú szoborért 1850 dollárt kértek, és végül is - majdnem egy év után - új gazdára talált egy idős házaspárnál, akik a 16 éves unokájuknak vették meg a szobrot karácsonyra, aki szintén nagy World of Warcraft-rajongó (És mellesleg lány). "Akartuk őt, mert annyira nem mindennapi. Az unokáink is nagyon szeretik őt." - nyilatkoztak a szoborról az új gazdái.

"Hiányozni fog" - mondta a volt tulajdonos - "De boldog vagyok, mert tudom, hogy jó otthonra talált".

Azóta történt

Előzmények