Fifa 10 - infók és képek

A Fifa sorozat csakúgy, mint az NFS az elmúlt időszakban jócskán veszített hajdani fényéből. Bár a konzolos verziók egyre jobbra sikerülnek (sajnos a PC-s változatról ez nem mondható el), de ott van egy igazán erős ellenfél, a Pro Evolution Soccer.

A Fifa új része egy kifinomult játék kíván lenni, a lehető legrealisztikusabb és legteljesebb élményt kínálva a játékosok számára. Ennek kapcsán számos téren változik, finomodik a játék, első és talán legfontosabb dolog a labda és a játékosok viszonya, a közöttük lévő fizikai kölcsönhatások csiszolása, ez fontos helyen szerepel a készítők listájában. Ezen túl a játékosok viselkedése is változik remélhetőleg valóban a realitás irányába elmozdulva, ami annyit tesz, hogy intelligensebb döntéseket hoznak, a támadások és védekezések is komolyabb taktikát igényelnek majd, nehezebb lesz magánakciókat indítani és többet kell passzolgatni.

Finomodik a labda irányítása, a passzolás, új animációk kerülnek be és nagyobb lehetőség lesz váratlan helyzetek teremtésére. Ezen felül pedig még a manager mód is továbbfejlődik, amiről a több mint 50 fejlesztés gondoskodik olyanok, mint a reálisabb meccs szimuláció és a valószerűbb játékos átigazolások.

Tehát az ígéretek rendben vannak, innentől már csak meg kell őket valósítani és olyan egésszé gyúrni, hogy az egy valóban élvezhető játékot eredményezzen. Csak reménykedni tudunk, hogy ez így is lesz.

Megjelenni év végén fog szinte minden létező platformra. PC, PS2, PS3, Xbox360, DS, PSP, Wii, mobil.

Azóta történt