Gigantic: új játék a StarCraft egykori fejlesztőitől

A 2010-ben alapított, nagyszerű szakemberekkel teletömött Motiga független fejlesztőstúdió most bejelentett programja egy „csapatalapú akciójáték lesz, amelyben a hősök egy hatalmas őrző oldalán küzdenek a hatalomért”.

Két ötfős csoport küzd majd azért, hogy legyőzze a konkurencia Őrzőjét, egy gigantikus figurát, amely mindkét oldal legféltettebb kincse, és egyben legnagyobb fegyvere is. A mágikus rém egy átlag halandó számára elpusztíthatatlan, így valószínűleg mindenkinek össze kell dolgoznia a sikerért. Bármikor, amikor meg kell mentenünk egy szövetségest, az ellenség vonala mögé kell osonnunk, vagy éppenséggel egymagunknak kell szembenéznünk a szörnnyel, drámaian megváltozhat a játék arculata.

És akkor a feketeleves: minden összecsapás látványosabb megmozdulásaiért tapasztalati pontokat kapunk és szintet léphetünk hősünkkel – vagyis a cicomás megfogalmazás alatt bizony egy MOBA húzódik meg, amelyet a készítők free 2 play rendszerben kívánnak a piacra dobni 2015-ben, de ígéretük szerint lesz belőle publikus alfa-változat is, amely bárki számára elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények