Gotham Knights - Kulisszák mögött a Batman családdal

Ritkán történik meg ilyen, de a fejlesztők már korábban előrébb hozták a megjelenés dátumát.

A Warner Bros. Games és a DC bemutatott egy új „színfalak mögötti” trailert a Gotham Knights-hoz, a hamarosan megjelenő, nyíltvilágú akció-RPG-hez. A Warner Bros. Games Montréal csapatának tagjaival készült interjúkkal, a videó körül járja a képregény inspirációját a Batman Family karaktereire a Gotham Knights-ban és hogy Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin hogyan lettek újragondolva a játékban, hogy az realisztikus harcot és egyedi történetélményt nyújthasson. A fejlesztői csapat szintén említést tesz arról, hogyan próbáltak mindegyik karakterhez olyan narratív elemeket létrehozni, amelyek jól ábrázolják a közöttük lévő kapcsolatokat és további mélységet adnak a maszk mögötti egyének személyiségéhez.

A Gotham Knights október 21-én jelenik meg világszerte PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n. A rajongók már előrendelhetik a játékot, így egy 233 Kustom Batcycle Skinre tehetnek szert a megjelenéskor, melynek alapja a jármű első megjelenése a DC Detective Comics 233. számában.

A Gotham Knights a Batman családról szól, így a játékosok olyan karakterek a bőrébe bújhatnak, mint Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin. A kiképzett DC szuperhősök új gárdájának Gotham City védelmezőivé kell válniuk Batman halála után. Legyen szó rejtélyek megoldásáról, amelyek összekötik a város múltjának legsötétebb fejezeteit, egészen a város hírhedt gonosztevőinek a legyőzéséig egy epikus harcban, a játékosoknak temérdek kihívást kell leküzdeniük, miközben létrehozzák a saját Sötét Lovagjukat.