Guildverseny Cataclysm-bétakulcsokért

Ahogy már a FrostShock-on is megszellőztették, nemsokára indul a World of Warcraft következő kiegészítőjének, a Cataclysm-nek a bétatesztje és a Blizzard ennek apropóján egy egyszerű és nagyszerű versenyt hirdet guildek számára.

A verseny hivatalos kiírása szerint, ha egy olyan csapat tagja vagy, amely kellőképpen segítőkész tudna lenni a bétatesztelés alkalmával (azaz nagyban tudná segíteni a Blizzard munkáját a játék tökéletesítésében), akkor meg kell írnotok nekik, hogy miért Ti lennétek a legjobbak erre a feladatra. Ezek az adott guildről szóló ún. miniesszék minimum 50 és maximum 250 szóból kell hogy álljanak és az alábbi mailcímre (blizzardcontest@blizzard.com) kell elküldenetek (értelemszerűen angol nyelven). Azt azonban ne tessék elfelejteni, hogy összesen csak 10 ember kaphat bétakulcsot a csapatból (lelki szemeim előtt látom az ebből adódó guildcsatis flameháborúkat és ventrilos konfliktusokat).

Minden héten 100 csapatjelentkezést fognak elfogadni a Blizzard munkatársai, és az egész "versenysorozat" 5 héten keresztül fog tartani (június 7-től július 12-ig bezárólag). Mielőtt azonban belevágnátok feltétlen olvassátok el a verseny hivatalos szabályzatát.

Azóta történt

Előzmények