Halo Infinite: Nem lesz ott a The Game Awards-on

A fejlesztők jelenleg is gőzerővel dolgoznak a programon, néhány héten belül viszont kapunk majd egy komolyabb tájékoztatás a projekt állapotáról.

Egy ideális világban már egy hete megjelent volna a Halo: Infinite, azonban idén augusztusban a 343 Industries bejelentette, hogy nem kapjuk meg az új Xbox-ok premierjére az FPS széria új felvonását, az csak valamikor 2021-ben várható. Az utóbbi hetekben lényegi információkat nem kaptunk a fejlesztés állapotáról, így adta magát a kérdés, hogy vajon a decemberi The Game Awards-on felbukkan-e a játék. Sajnos Brian Jarrad hamar pontot tett  a téma végére, ugyanis elmondta, hogy nem terveznek semmit a díjátadórra, azonban néhány héten belül egy komolyabb tájékoztatást kapunk majd arról, hogy állnak a munkálatokkal. Egyébként az is tervben van náluk, hogy a megjelenésig hátralévő hónapokban rendszeresen kapunk majd információkat az épp aktuális állapotokról.

Az a bizonyos gameplay bemutató, amely után megkaptuk a halasztást

A Halo Infinite megjelenési dátuma még nem ismert, annyi biztos csak, hogy 2021-ben érkezik PC-re (Steam, Windows 10), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Előzmények