Heroes of Reach címmel jön a Halo: Infinite első szezonja

Hamarosan kezdetét veheti az első publikus béta teszt, érdemes csatlakozni a Halo Insider programhoz.

A Microsoft E3-as előadásán rövid villanásokat láthattunk a Halo: Infinite többjátékos módjából, azonban nem sokkal később egy külön videót is kapott a multiplayer, ebben további részleteket tudhattunk meg a projektről. Most, hogy a játékosok egyre több részletre kíváncsiak, Joseph Staten kreatív vezető néhány kisebb információt osztott meg velünk.

"Terveink középpontjában az áll, hogy a többjátékos karaktered mélyen gyökeret verjen a tágabb Halo-univerzumban és fontos, aktív szerepet kapjon a Halo történetében a továbbiakban. Még nem állunk készen arra, hogy részleteket osszunk meg, de azt már most elmondhatom, hogy a "Heroes of Reach"-et nagyon konkrét okokból választottuk a szezonális témának: A Reach gazdag történelemmel rendelkezik; a régi Spartanok egyik legfontosabb helyszíne és a Spartanok új generációjának fókuszpontja, akik arra készülnek, hogy megküzdjenek egy olyan galaxis veszélyeivel és rejtélyeivel, amely a Halo 5 eseményei után alapvetően megváltozott".

Minden szezon a tervek szerint három hónapig tart majd és ahogy arról korábban szó volt, sosem járnak le, így ha valaki az új évad indulásakor még szeretne megszerezni valamit az előzőből, lesz erre lehetősége a későbbiekben is.