Hitman 2 - Megérkezett a „How to Hitman” videósorozat első része

A folytatásban érkezik a Sniper Assassin mód is, amelyben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán.

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma kiadta a HITMAN 2 új „How to Hitman” videósorozatának első részét „Immersion” címmel, melyben a játékosok megismerhetik a folytatás számos új lehetőségét, feljavított funkcióját és eszközét. A videó továbbá bemutatja, hogyan merülhetnek el a játék világában, beleolvadva a tömegbe, kihasználva a végletekbe menően részletes helyszínek lehetőségeit, valamint hasznosítva a forradalmi AI vezérelt karaktereket a számos következménnyel járó dominó effektus elindításához.

A november 13-án érkező HITMAN™ 2 a világszerte elismert Hitman folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.