Hitman 3 - Irány Kína!

A fejlesztők a minap egy új előzetest mutattak be, amelyben az új helyszín látható és némi technikai betekintést is kapunk a programba.

A Square Enix Ltd. és az IO Interactive lerántotta a leplet a HITMAN 3 egyik új helyszínéről Chongqingről, ami a kínai közlekedési csomópont esős, neonfényben úszó, üzletekkel és ételstandokkal teli, zsúfolt utcáira invitálja a 47-es ügynököt – számos titkot rejtve. Chongqing emellett az a helyszín, ami bemutatja a játék technológiájának fejlesztéseit és finomításait.

Az IO Interactive saját Glacier motorja által életre keltett program jobban fog kinézni, hangzani és futni, mint valaha a fények, tükröződések, animációk és MI fejlesztéseinek köszönhetően. Chongqing emellett teljes vízeffektusokat is tartalmazni fog olyan részletekkel, mint a 47-es ügynökön koppanó vízcseppek és az azok nyomán benedvesedő ruhája, ami újabb mélységet ad a HITMAN 3 élménynek.

Az újgenerációs konzolokon a folytatás 4K felbontásban és 60 FPS-sel fog futni HDR támogatással. A legújabb ’Under the Hood’ előzetes gördülékeny játékmenet pillanatokkal vegyítve mutatja be a vadonatúj helyszínt, valamint az interakciós animációk és az MI finomításait, illetve a Glacier tömegtechnológiáját, ami egyszerre akár 300 NPC megjelenítésére képes egy helyszínen. A játékosok továbbá a trilógia korábbi részeinek pályáit is átimportálhatják majd a játékba, ezzel több, mint 20 helyszínt hozva egy tető alá. A HITMAN 3 2021. január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.