Holnapi Gamescom sajtótájékoztatók

A közönség számára ugyan csak 19-én indul a Gamescom, a sajtó azonban már 17-én is árgus szemekkel figyeli a kölni eseményt, ugyanis holnap már három fontos szereplő is sajtóeseményt rendez. Az első a Microsoft lesz, akik 12:30-kor kezdik a műsort és a tervek szerint ez 3:30-ig is eltarthat, vagyis úgy néz ki van mit bemutatniuk. Ami feltételezhető, hogy az általunk is alaposan bevizsgált Kinectre helyezik a hangsúlyt, de minden bizonnyal jelen lesz a Reach, a Fable 3 és a Gears of War 3 is.

Következő az EA lesz akik 4:00-kor kezdik a sajtótájékoztatót. Ők kétórásra tervezik az eseményt, amin a mai nap felsorolt játékok biztosan jelen lesznek, talán némi meglepetésre is számíthatunk.

Végül pedig a Sony következik, akik 6:00-kor kezdenek. Ők Move-val, GT 5-tel, Motorstormmal és még ki tudja mivel fognak minket meglepni. Remélhetőleg valóban lesz meglepetés.

Tehát erre lehet számítani a holnapi nap folyamán, és minden bizonnyal számtalan videó, kép és információ is napvilágot lát, amiknek a boncolgatásával biztos el leszünk néhány napig.

Előzmények