Horrornak készül az UNFOLLOW

A végső kiadás jövőre érkezik, viszont a publikus demó már most kipróbálható.

Akik kedvelik a horror játékokat, azoknak érdemes lehet követni a márciusban bemutatkozott új projekt fejlődését. A Serafini Productions berkeiben készül az UNFOLLOW című alkotás, amely leginkább látványával próbálja meggyőzni a nagyközönséget, ugyanis egy szürreális, hiperrealisztikus programnak készül, amelyben egy zaklatás áldozataként kell menekülnünk különböző rémségek elől, miközben egy nagyobb rejtély megoldása is ránk vár.

A végső kiadás a tervek szerint valamikor 2024. februárjában érkezik PC-re, azonban a demót már most bárki kipróbálhatja.

Előzmények

  • Layers of Fear teszt

    Van értelme egy hétéves játékot remake-elni? No és egy négyévest? Az új Layers of Fear minden korábbi epizódot egyetlen nagy horrorsétába fog össze, az Unreal 5 motor segítségével.

  • Amnesia: The Bunker teszt

    Közel másfél évtized elteltével végre méltó folytatást kapott a modern horrorjátékoknak utat törő Amnesia: The Dark Descent.

  • Resident Evil 4 teszt

    Az egykor az egész sorozatát teljesen új szintre emelő Resident Evil 4 jópár új kiadást kapott 2005 óta, de ez az első alkalom, hogy a Capcom teljességgel újraalkotta azt.

  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me teszt

    Féltávhoz érkezett a Dark Pictures horrorantológia: megjelent végre a negyedik rész is. A játékmenet hasonló a korábbiakéhoz, a történet viszont ezúttal egy horrorhotelbe vezet.