Humankind - Fókuszban a hangok (PC)

A körökre osztott stratégiai játék megjelenése sajnos csak jövőre várható PC-re, de pontos dátumot még mindig nem kaptunk.

A SEGA és az Amplitude kiadta történelmi stratégiai játéka, a HUMANKIND fejlesztői videósorozatának hatodik részét, ami ezúttal a hangdizájn folyamatába ad betekintést. A játékosok a Föld éghajlatait képviselő 11 különböző életközösség egyedi hangzásában merülhetnek majd el, és ahogy felépítik és kibővítik városaikat, ezek a városi légkör zajaival is bővülnek: talán a nyüzsgő piac tömegével, a fűrésztelepével vagy az izzó vas kalapácsolásával. A hangokért felelős csapat a világ számos különböző pontjára elutazott, hogy felvegye az ottani hangokat, köztük Skóciába és a Grand Canyonhoz. Még egy aktív vulkán hangját is rögzítették Olaszországban, hogy hűen visszaadják a Mount Vesuvius érzését!

Különleges bónuszként egy plusz 1 órás összeállítást is készítettek a játék természeti hangjaiból tanuláshoz, munkához vagy alváshoz

A Humankind kizárólag PC-re érkezik valamikor 2021-ben, de egyelőre megjelenési dátumot még nem árultak el nekünk a fejlesztők.