Így néz ki PC-n a DOOM

Alig egy nap választ el minket az utóbbi hónapok egyik legjobban várt játékától, ugyanis a DOOM a hivatalosan a holnapi naptól bárki számára megvásárolható és elérhető lesz. A készítők nagyjából már mindent megmutattak amit lehetett, azonban a minap érkezett még egy fejlesztői videó, valamint az NVIDIA oldalára felkerül egy PC-s játékmenet videó is.

Akik a PC-s videót szeretnék tömörítetlenül megnézni azoknak lehetőségük van azt erről a linkről letölteni. A DOOM PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg május 13-án.

Előzmények

  • Elindult a DOOM nyílt bétája

    A fejlesztők egy új videóval is jelentkeztek, amelyben megmutatták, milyen egyedi páncélokat és festéseket kapunk a teljes kiadásban.

  • Rise of the Tomb Raider teszt (PC)

    Lara Croft újjáéledése nem csak 2015-ben, de 2016-ban is folytatódik, ugyanis a PC-s játékosok is megkapták néhány hónap késéssel a Rise of the Tomb Raider halálos kalandját.

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.

  • Végtelen háború: PC vs. konzolok

    Elmélkedés arról, hogy milyen okok vannak annak a hátterében, hogy a számítógépes játékosok és a konzol tulajdonosok között a mai napig ellentétek állnak.