Játékmenet videón a TOXIKK

Kis túlzással élve az elmúlt évek belső nézetes akciójátékai hasonló elemekből épülnek fel. Néhány kivételtől eltekintve a kampány küldetések csak rövid bemelegítőnek számítanak a többszereplős módok kipróbálása előtt. Mindezek mellett a free-to-play üzletpolitika is egyre jobban nyomul előre, így egy-egy klasszikus cím bemutatása üdítő lehet az emberek számára.

A Reakktor által fejlesztett TOXIKK igyekszik ugyanis visszatérni a gyökerekhez, és stílusában inkább próbál hasonlítani az Unreal Tournament első részéhez, valamint a a Quake 3-hoz. A sokak által várt belső nézetes akciójáték már előrendelhető a készítők honlapján, valamint hamarosan csatlakozik a Steam korai hozzáférés programjához is.

Azóta történt

Előzmények

  • Kickstarter figyelő: 33. hét

    Második alkalommal nézünk körül a crowdfunding aktuális kínálatában; terítéken az Elysian Shadows, a Gryphon Knight Epic, a Woolfe, valamint egyéb apróságok.

  • Kickstarter figyelő: 32. hét

    Mostantól rendszeresn jelentkező rovatunkban érdekesnek ígérkező kickstarteres projektek nyomába indulunk és már sikeres kampányok nyomába eredünk.

  • Heti retro bemutató: Blood

    Visszatérés abba a korba, ahol egy jó FPS-hez elég volt némi horror, egy csiper paródia, meg persze hatalmas fegyverek!

  • 22 játék, amivel idén még játszani kell

    Összegyűjtöttük a második félév legjobban várt játékait; a lista remélhetőleg minden olvasónk szívét meg fogja dobogtatni.